Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^R^R^!!

Díky za vzácně fundovaný článek!

Mně se také hnusí prázdné ideologické fráze předsedy ODS Petra Fialy a místopředsedy TOP 09 Miloslava Kalouska, i ubohost některých jejich politiků! Jak je možné, že ve skutečnosti vedou levicovou politiku a proklamují se pravicově? Jak je možné, že je Václav Klaus odnaučil nevážit si myšlenek protivníka a oni jej následují v utloukání protivníka o jediný hlas?

Zakládal jsem v malém ODS hned při jejím vzniku. Desatero tezí zakládajících ODS bylo úchvatné, ale do roka jsem postrádal u členů úctu ke konzervativním hodnotám a za dva roky jsem z ODS vystoupil, protože jsem začal postrádat u členů ODS i pravicové myšlení. A přiznejme si, máme lepší práci!

:-)

0 0
možnosti
AK

Politici se urážet musejí. Je to totiž to poslední, co jim ještě zbývá, činnost, kde mají nějakou svobodu.

Ve vnitřní politice mají jasně nadiktováno jaké reformy si MMF a SB ve spolupráci s ratingovými agenturami přejí prosadit - snižování daní bohatým a firmám, nezvyšování reálných mezd, privatizace aspoň části lukrativního veřejného sektoru.

V zahraniční politice není prostor žádný - pokud sami nechtějí být označeni za bezpečnostní hrozbu. Je třeba podpořit zbrojení a zahraniční mise, které pod vznešenými hesly o demokracii destabilizují celé regiony.

Někteří plní pokyny svědomitě, jako již nepřímo zmíněný první místopředseda TOP 09, jiní se snaží alespoň trochu pomáhat neprivilegovaným.

Díky i za tu trochu...

0 0
možnosti

Politici se nemusejí navzájem urážet! Co musejí? Sloužit svým občanům! 

A slouží? Neměli bychom volit ty, kteří slouží jen svojí kapse a na nás občany kašlou! Jde o mnohé politiky ČSSD, ODS i TOP 09. Až se jich tyto strany zbaví, budou tyto strany svobodné sloužit i nám obyčejným občanům.

0 0
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 797x
Provozovatel soukromé zubní ordinace na pražských Vinohradech (21 let). Celoživotní fanda fotbalové Sparty Praha, britské kapely Jethro Tull, mistra Richarda Wagnera a v posledních letech i nadšený golfista s HCP 25,4.

V období 2012-2014 působil na radnici Prahy 2 jako zástupce starostky. Nejprve jako radní pro oblast kultury, později jako radní pro hospodářskou činnost.

V posledních komunálních volbách na podzim 2018 byl zvolen již potřetí v řadě členem zastupitelstva MČ Praha 2.za politický subjekt DVOJKA SOBĚ.

Na mandát zastupitele rezignoval 9.6.2021.

 

 

Seznam rubrik