Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KK

Možná se pletu, ale mám pocit, že pan prezident mezi 10.1. a 8.2., těsně před druhým kolem, pronesl onu památnou větu: "Dodržel jsem slovo a 101 podpisů nebudu požadovat". :-)

0 0
možnosti
OS

Pan prezident před druhým kolem voleb řekl, že pokud prohraje, JMENUJE nejpozději do 7. března Andreje Babiše premiérem....pokud vyhraje, POVĚŘÍ ho jednáním o sestavením vlády. O změně stanoviska, co se týče požadavku na 101 hlasů, nepadla řeč ;-) .

0 0
možnosti
VV

On uz kdysi Albert Einstein objevil teorii relativity. Jak je videt, da se pouzit i na mysleni.

2 0
možnosti
MV

Udělal jste mi radost tím, jak jako chlap z generace, která podle průzkumů preferovala ve volbách Zemana, vidíte svět reálně a máte fajn nadhled. Ano, pan prezident není idiot, protože názory mění. Ale že by šlo o cokoliv povznasejiciho se říct, bohužel, nedá. Fajn dny preju.

7 0
možnosti
OS

Ne, opravdu to není povznášející a ten závěr je samozřejmě ironie ....necítím se být statistickou výjimkou;-) a mí přátelé a vrstevníci volili stejně jako já navzdory průzkumům. Pro upřesnění v prvním kole jsem volil o generaci mladšího pana Hilšera ;-D

3 0
možnosti
JS

Pan prezident se ale stal zombiem.

3 0
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 797x
Provozovatel soukromé zubní ordinace na pražských Vinohradech (21 let). Celoživotní fanda fotbalové Sparty Praha, britské kapely Jethro Tull, mistra Richarda Wagnera a v posledních letech i nadšený golfista s HCP 25,4.

V období 2012-2014 působil na radnici Prahy 2 jako zástupce starostky. Nejprve jako radní pro oblast kultury, později jako radní pro hospodářskou činnost.

V posledních komunálních volbách na podzim 2018 byl zvolen již potřetí v řadě členem zastupitelstva MČ Praha 2.za politický subjekt DVOJKA SOBĚ.

Na mandát zastupitele rezignoval 9.6.2021.

 

 

Seznam rubrik