Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Je poněkud zvláštní, kolik "demokratů" v diskusi s fackou souhlasí. Musí existovat jiné řešení - např. usnesení zastupitelstva o vyvedení z jednací místnosti a pak realizované nějakou nestrannou dozorčí službou, popřípadě policií, pokud se viník bude zpěčovat.

0 0
možnosti
Foto

Na facce není nic nedemokratického, pane Kulhavý. Kolikrát dokáže víc, než vlídné slovo. Nebo zpívání kupletů na ulici. :-D

0 0
možnosti
Foto

Neznám detailní poměry na radnici a jsou mi lhostejné, ale donedávna jsem dlouhých několik let bydlela na Vinohradech a nějaké výrazné zlepšení situace pod taktovkou Občanů pro spokojené bydlení jsem nezaznamenala, spíše naopak. O co konkrétně jste se zasloužili? Co konkrétního může BO (běžnému obyvateli) nabídnout OSB, co mu ODS nedá? Žabomyší války na radnici vynechte, protože ty běžného obyvatele nezajímají, ačkoliv pro některé radní na nich stojí i padá všechno. Třeba se na radnici i utlučte, ale kde mám parkovat, proč musím chodit po chodníku, který je samá díra, proč musím jezdit po silnici plné propadlých kanálů, proč mě radnice vyzývá, abych hlásila nevyvezené kontejnery tříděného odpadu, opravdu si to nemůže zjistit sama, atd. a tak podobně.

1 0
možnosti
OS

Spolek OSB se ve spolupráci s ODS "zasloužil" pouze o to, že se na Praze 2 rozprodává obecní majetek pod cenou a pakují se tak spekulanti. Co se týče konkrétních problémů, o kterých píšete (parkování, díry v chodnících atd.), radnice Prahy 2 Vás (bohužel logicky) odpálkuje s tím, že to není v kompetenci městské části, ale Technické správy komunikací případně Magistrátu. Ale je to samozřejmě špatně, vedení radnice by se mělo zajímat i o věci, které nejsou přímo v jeho kompetenci. I v Zastupitelstvu hl. m. Prahy zasedají volení zástupci občanů z řad zastupitelů Prahy 2, konkrétně třeba paní Udženija.....

0 0
možnosti
Foto

Co si představujete pod pojmem "zfackovat", prosím? Přijde vám důstojné chlapa takto zveličovat jednu facku od ženy sprosťákovi, který by dostal nakládačku i v zaplivané hospodě, kdyby se tam vyjadřoval tak, jako na jednání zastupitelstva?

3 2
možnosti
OS

Víte, jsou to prostě paradoxy. V zaplivané hospodě by chlap dostal nakládačku, ale svět politiky (znám jen tu komunální) je jiný. Před 8 lety, kdy jsem do ní vstoupil, bych byl šokován stejně jako Vy a mnozí diskutující. Po pár týdnech jsem se coby zastupitel účastnil jako host jednání Rady městské části. Tehdejší starosta tam při jednom sporu opakovaně i před úředníky posílal svoji stranickou kolegyni a předchůdkyni ve funkci Janu Černochovou do jistého tělního otvoru. Jako politický novic, byť již pokročilejšího věku, jsem byl pochopitelně šokován a tak jsem ještě ten den poslal Janě Černochové mail, ve kterém jsem ji vyjádřil svoji podporu a vyslovil zděšení nad vulgaritou jejího stranického kolegy a vrcholného představitele obce. Odpověď mne šokovala snad ještě víc: " Děkuji za podporu, pane doktore, ale já jsem si to vlastně ani neuvědomila". Ano je to drsné, ale je to tak. A věřte, že ani pohoršená paní Udženija nejde pro ostřejší výraz daleko, když hovoří o svých politických odpůrcích, o postižené paní Mazancové ani nemluvě....Jistě, je to smutné, ale taková je realita. Ten příspěvek jsem napsal proto, že ta facka (jistě, zfackování to nebylo, tady šlo jen o atraktivtu titulku) byla z mého pohledu politickým kalkulem paní Udženije, nikoli gestem hrdinky, bránící čest paní Mazancové. A k těm "chlapům", kteří se ani v minulosti paní místostarostky nezastali: když při jednom jednání létala v zastupitelstvu její noční košile, neozval se ani slůvkem žádný z jejich stranických kolegů ze spolku OSB...možná měli důvod. Reakce pana Jírovce, který dotyčného polil vodou byla konečně tím gestem, políček paní U. jen teatrální výstup, na který jsme už rovněž zvyklí..

1 0
možnosti
Foto

Je ostudou, že zmíněnou facku uštědřila tomu hulvátovi žena. To se opravdu nenašel v celém sále jedinej opravdovej chlap, který by mu jednu nakouřil, až by spadl ze židle?

7 0
možnosti
NM

...zavolejte příště Kslouska;-D;-D

2 0
možnosti
VH

No - pokud pan zastupitel nemlčí tak, jak nemlčel na inkriminovaném jednání, potom facka nestačí. Chtělo by to kopat. Zepředu.

3 0
možnosti
Foto

J70a23n45a 45M13a51j94o75v64á

28. 2. 2018 16:16

No, za mne to byla reakce zcela přiměřená akci. Flákla bych mu taky.

8 0
možnosti
Foto

J75a51k49u91b 53R12o86t88h

28. 2. 2018 15:11

Tak nějak jste zapomněl poznamenat, že všechna trestní oznámení na tehdejší vedení radnice byla odložena jako nedůvodná. Tak nějak jste se zapomněl zmínit, že tu sadu trestních oznámení OSB má na svědomí právě Richter. A tak nějak jste se zapomněl zmínit, že na P2 to byla TOP a KDU, kdo radnici imrvére zaráží nůž do zad. Mimochodem, za ten výrok byste měl jako křesťan zfackovat Richtera vy sám.:-/

4 2
možnosti
OS

Velmi podrobně jsem četl rozsudky soudů ve věci půdních vestaveb a je to hodně kuriozní čtení. U soudu svědčili výhradně lidé, kteří sami byli nějakým způsobem napojeni na žalované osoby, ať už rodinní příslušníci nebo pracovníci úřadu Prahy 2, takže soud je zprostil obžaloby dle zásady "in dubio pro reo" a městskou část odkázal na vymáhání škody cca 3 miliony po dotyčných v civilně-právním řízení. V případě PM Partners došlo jednoznačně k porušení zákona o zadávání veřejných zakázek a městské části hrozila od UOHS pokuta až 5 milionů. Nakonec to bylo "jen" 300 tisíc. trestní oznámení na sebe vzájemně podávají členové OSB Richter, Mazancová a Šolc. ....a pokud normální činnost radniční opozice označujete za "vrážení nože do zad" zřejmě s nostalgií vzpomínáte na pro ODS zlaté čas, kdy radnice byla jednobarevná ;-D ....už není a nikdy nebude. A já osobně udělám vše pro to, aby se po podzimních volbách modří ptáci konečně uhnízdili na 4 roky v opozici. Nevím, proč bych měl pana Richtera fackovat, to případně přísluší výhradně manželovi paní M. M a nikomu jinému :-)

1 3
možnosti
Foto

H58a45n20a 29V49l18k72o64v93á

28. 2. 2018 15:07

Naprosto se ztotožňuji s názorem pana Valička níže.

Nicméně se nemohu (po přečtení vašeho medailonku) ubránit pocitu, že "když se dva perou, třetí se směje..." A to velmi potěšeně....

1 0
možnosti
OS

Potěšeně asi zrovna ne, to co se odehrálo je už za hranou z obou stran. ....ale nebudu plakat nad tím, když se političtí konkurenti veřejně ztrapňují ;-)

1 0
možnosti
Foto

Nebyl jsem přítomen, ale je-li to tak, jak je to prezentováno, má paní Alexandra můj obdiv. Je to naprosto adekvátní počínání vůči čuňatům typu "Rath", tím spíše, že to udělá žena. Ostuda není na její straně, ale na straně toho, kdo se neumí chovat k uctivě k ženám.

9 1
možnosti
JK

J86i68ř67í 28K91ý55r28a

28. 2. 2018 15:18

K příspěvku p.Turnera: paní Alexandra je žena????!!!! To jsem si nemyslel.

2 6
možnosti
VV

Na vlastni oci jsem to nevidel, a napsat se o tom da mnohe. Paklize se to opravdu stalo, nenapada mne nic jineho, nez vychodoevropske manyry. nebo spise zapadoasijske?

1 0
možnosti
RC

jestli narazite na puvod, tak ten je jihoevropsky. Ale netvarme se, ze Cesi take obcas nefackuji.

0 0
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 797x
Provozovatel soukromé zubní ordinace na pražských Vinohradech (21 let). Celoživotní fanda fotbalové Sparty Praha, britské kapely Jethro Tull, mistra Richarda Wagnera a v posledních letech i nadšený golfista s HCP 25,4.

V období 2012-2014 působil na radnici Prahy 2 jako zástupce starostky. Nejprve jako radní pro oblast kultury, později jako radní pro hospodářskou činnost.

V posledních komunálních volbách na podzim 2018 byl zvolen již potřetí v řadě členem zastupitelstva MČ Praha 2.za politický subjekt DVOJKA SOBĚ.

Na mandát zastupitele rezignoval 9.6.2021.

 

 

Seznam rubrik