Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J53a67n 98N78o39v41ý

18. 10. 2018 18:06

Pane Otto, máte pravdu. ODS na Praze 2 skutečně krade, poledne nedrží, rukou společnou zejména s ekonomickými teroristy OSB. Pokaždé když vidím rozdávat rozumy pí Černochovou nebo Udženiju, nedělá se mi dobře. Když pak vidím smějící se pí Mazancovou, která může být, díky privatizaci té téměř haciendy u Národního muzea za pár drobných, opravdu vysmátá, tak to se mi téměř pění krev v žilách. Proto je pro mě výsledek voleb totálním zklamáním a jen suše konstatuji, že jsou další 4 roky v pr. Při sčítání hlasů jsem doslova očima tlačil partu kolem výtečníků Mazancové a Šolce pod 5% sekeru, aby alespoň od nich byl klid, bohužel se drápkem zachytili těsně nad hladinou ponoru. Škoda, že jste neuspěli víc. Můj osobní názor je, že vaši kandidátku stáhli o mnoho hlasů dolů socani. Přivázat si tuhle kouli k noze nebyl dobrý nápad. Přeji Vám pevné nervy, v dalších volbách pak podobný úspěch jako dokázal p. Čižinský na Praze 7, kde se podařilo rozkrádací koalici naprosto odstavit. Možná by to po vzoru Prahy 7 chtělo přešlapy koalice více medializovat, možná kdyby o tom něco natočila TV. Alespoň u řady podivných privatizací obecních bytů by je to třeba zajímat mohlo. Absolutně nechápu, že to lidem na Praze 2 vyhovuje, ale člověk asi nemůže chápat všechno. Pěkný den.

0 0
možnosti
Foto

Pročetla jsem si program Dvojka sobě a koukám, že ODS možná ukradla program, ale našetřila dost peněz, protože plánujete utrácet ve velkém. Utrácet peníze a omezovat místní, místní budou chodit pěšky, protože Jechová to tak chce. Budou korzovat po magistrále, protože Jechové by se to líbilo. A na tom zbytku se budou tvořit kolony, protože na každém rohu bude několik semaforů s prodlouženým intervalem zelené pro chodce a jako bonus se tam bude linout smrad z kompostérů. Nic moc.

0 0
možnosti

Dobrý den, omlouvám se, ale poněkud se mýlíte. ODS žádné peníze nenašetřila. Na účtech Prahy 2 jsou sice skoro 4 miliardy, ale ty pocházejí z prodeje obecních bytů. A pokud by stávající koalice ODS+TOP09+OSB neposkytla při tomto masivním výprodeji obecních bytů nájemníkům ještě nesmyslné "politické slevy", mohlo být těch miliard aspoň šest.

Nyní je tedy třeba vést seriozní diskuzi o tom, jak s nimi naložit. A pokud jste si náš program opravdu pročetla, za což Vám děkuji, jistě jste zaznamenala, že do rozhodování, jak prostředky získané z prodeje investovat, chceme zapojit i občany Prahy 2 v rámci tzv. participativního rozpočtování. Na rozdíl třeba právě od ODS, která tenhle moderní nástroj samosprávné demokracie kategoricky odmítá.

Chápu, že náš program v oblasti dopravy se nebude líbit třeba těm, kteří absolutně upřednostňují automobilovou dopravu nad všemi ostatními druhy dopravy, či větší ohleduplností vůči chodcům. Věříme ale, že naopak velká část občanů Prahy 2 by kultivaci prostoru kolem magistrály přivítala....

Není prostě na světě člověk ten, co by se zavděčil lidem všem:-)

0 0
možnosti

Zamotaná historie mého milovaného nádraží Vyšehrad započaly České dráhy, které se hodí zbavily. Pro zachování tohoto nádraží možná něco dvojka podnikla, ale asi málo, když se nezadržitelně blíží jeho konec...

0 0
možnosti

Ne, bohužel, nepodnikla nic celá léta. Přitom celou dobu po roce 2000, kdy bylo nádraží vyhlášeno kulturní památkou ODS politické páky měla. V roce 2007 ho pak ČD nabídly v aukci, ale městská část se do ní nepřihlásila. Bylo prodáno soukromé firmě za 42 milionů.

0 0
možnosti

Nemyslím si, že volební kampaň by měla spočívat v plivání na své politické soupeře. :-/Rv

1 0
možnosti

Vaše (pravděpodobně neuspěšná) mise v TOP09 vysvětluje tento hloupý plivanec...Rv

0 0
možnosti

Plivanec? Pouhá konstatace faktů.

S TOP 09 jsem se rozloučil, protože jsem skutečně neměl zájem být součástí pouhého B- týmu ODS Praha 2....tolik k té neúspěšnosti, V tomto ohledu byla skutečně neúspěšná

0 0
možnosti

jj máte pravdu,ale "slibem nezarmoutíš". a na druhou stranu která politická strana své sliby plní.

0 0
možnosti

Dobrý den, já doufám, že do řešení těch problémů, které zmiňuji v článku, se pustí případně (KONEČNĚ!) i ODS...... pokud, nedej Bože, v Praze 2 na podzim opět uspěje. Akorát je úsměvné, že z mnoho let trvajícího spánku se Udženijovci probudili, až když si přečetli náš program. Desítky let s tím nedělali vůbec nic, a ani se nepokusili.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS